banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tumis Daging Kecap Pedas - roerbak van rundvlees in pittige kecap saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Daging Kecap Pedas
roerbak van rundvlees in pittige kecap saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr ossenhaas
1 ui
4 teentjes knoflook
3 cm jahe
150 ml water
3 eetl kecap manis
1 theel zout
1/2 eetl zwarte peperkorrel
2 rode lomboks
2 teel palmsuiker
1 lente-ui
2 eetl boter

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in 2 cm grote blokjes. Snijd de uit en de knoflook in dunne plakjes en rassp de jahe. Maal de peper grof. Snijd de lomboks in dunne reepjes. Verwijder het zaad voor wat minder scherpte. Snijd de lente-ui in stukjes.
Verhit in een pan de boter en fruit de ui en de knoflook voor 3 minuten. Voeg de jahe en het vlees toe en bak totdat het vlees van kleur verandert.
Dan het water, zout, peper, lombok en palmsuiker toevoegen, meng alles goed en kook het geheel zachtjes totdat het vlees gaar is geworden. Dan de kecap en de lente-ui erdoor scheppen en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 91 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40690721