Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sup kerang - mosselsoep (oost Java)

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sup kerang
mosselsoep (oost Java)

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr mosselen
1000 ml water
2 theel zout
2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
1 prei
 
Haluskan:
bumbu:
2 teentjes knoflook
2 sjalotjes
1,5 cm temu kunci (vingerwortel)
 
Cara membuat:
bereiding:
Blancheer de mosselen apart gaar en laat deze uitlekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de prei in dunne plakjes.
Verhit in een pan het water samen met de bumbu en kook dit voor 3 minuten. Voeg dan de mosselen, het zout, de palmsuiker en de peper toe en kook het geheel gaar. Dan de prei toevoegen en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 257 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41065000