banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Sup kerang - mosselsoep (oost Java)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sup kerang
mosselsoep (oost Java)

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr mosselen
1000 ml water
2 theel zout
2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
1 prei
 
Haluskan:
bumbu:
2 teentjes knoflook
2 sjalotjes
1,5 cm temu kunci (vingerwortel)
 
Cara membuat:
bereiding:
Blancheer de mosselen apart gaar en laat deze uitlekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de prei in dunne plakjes.
Verhit in een pan het water samen met de bumbu en kook dit voor 3 minuten. Voeg dan de mosselen, het zout, de palmsuiker en de peper toe en kook het geheel gaar. Dan de prei toevoegen en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 174 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40435413