Logon3

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
Icon Write a comment
Sup kerang - mosselsoep (oost Java)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sup kerang
mosselsoep (oost Java)

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr mosselen
1000 ml water
2 theel zout
2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
1 prei
 
Haluskan:
bumbu:
2 teentjes knoflook
2 sjalotjes
1,5 cm temu kunci (vingerwortel)
 
Cara membuat:
bereiding:
Blancheer de mosselen apart gaar en laat deze uitlekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de prei in dunne plakjes.
Verhit in een pan het water samen met de bumbu en kook dit voor 3 minuten. Voeg dan de mosselen, het zout, de palmsuiker en de peper toe en kook het geheel gaar. Dan de prei toevoegen en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 214 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40815553