1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sup Kentang

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 schenkel,
1/2 theel. nootmuskaat,
1000 ml. water,
1 bouillontablet,
1/4 pak laksa,
1 theel. aromat,
6 stengels selderij,
1 theel. vetsin,
3 sjalotten,
4 aardappelen.
1 mespunt peper

Cara membuat:
bereiding:
Schil de aardappelen en snijd deze in stukken. Snipper de sjalotten en de selderij fijn. Kook de schenkel gaar in het water en vul de bouillon eventueel weer aan. Snijd de schenkel in kleine stukjes. Voeg vervolgens de sjalotten, het vlees, de peper, de nootmuskaat, de bouillontablet, vetsin, en aromat toe. Laat het geheel een paar minuten koken. Laat de laksa een paar minuten weken in heet water en knip er stukjes van 3 cm. van. Voeg dan de laksa samen met de aardappelen toe aan de bouillon en kook de aardapplen in de bouillon gaar. Laat de selderij op het laatst even meekoken.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 138 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415446