Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 schenkel,
1/2 theel. nootmuskaat,
1000 ml. water,
1 bouillontablet,
1/4 pak laksa,
1 theel. aromat,
6 stengels selderij,
1 theel. vetsin,
3 sjalotten,
4 aardappelen.
1 mespunt peper
Cara membuat:
bereiding:
Schil de aardappelen en snijd deze in stukken. Snipper de sjalotten en de selderij fijn. Kook de schenkel gaar in het water en vul de bouillon eventueel weer aan. Snijd de schenkel in kleine stukjes. Voeg vervolgens de sjalotten, het vlees, de peper, de nootmuskaat, de bouillontablet, vetsin, en aromat toe. Laat het geheel een paar minuten koken. Laat de laksa een paar minuten weken in heet water en knip er stukjes van 3 cm. van. Voeg dan de laksa samen met de aardappelen toe aan de bouillon en kook de aardapplen in de bouillon gaar. Laat de selderij op het laatst even meekoken.