Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 13 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 1 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Sup Kentang

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sup Kentang

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 schenkel,
1/2 theel. nootmuskaat,
1000 ml. water,
1 bouillontablet,
1/4 pak laksa,
1 theel. aromat,
6 stengels selderij,
1 theel. vetsin,
3 sjalotten,
4 aardappelen.
1 mespunt peper

Cara membuat:
bereiding:
Schil de aardappelen en snijd deze in stukken. Snipper de sjalotten en de selderij fijn. Kook de schenkel gaar in het water en vul de bouillon eventueel weer aan. Snijd de schenkel in kleine stukjes. Voeg vervolgens de sjalotten, het vlees, de peper, de nootmuskaat, de bouillontablet, vetsin, en aromat toe. Laat het geheel een paar minuten koken. Laat de laksa een paar minuten weken in heet water en knip er stukjes van 3 cm. van. Voeg dan de laksa samen met de aardappelen toe aan de bouillon en kook de aardapplen in de bouillon gaar. Laat de selderij op het laatst even meekoken.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 177 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41435533