1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

R.H.Kummer
Beste mensen,
Waar in Nedeerland is de oncom te bestellen?
Groet
R.H.Kummer

@ zie forum
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Bali
kipgerecht
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip ca. 1,2 kilo in 8 stukken verdeeld
400 ml dunne kokosmelk (santen cair)
3 eetl limoensap
1 eetl gula jawa (palmsuiker)
4 eetl olie
zout

Haluskan:
boemboe:
2 sjalotten, gesnipperd
1 eetl geraspte gember (jahe/djahé)
2 teentjes knoflook, fijngehakt
3 lomboks (spaanse pepers) fijngehakt
4 kemirienoten, gepoft en fijngestampt
2 eetl ketjap bentang manis

Taburan:
garnering:
Bawang goreng

Cara Membuat:
bereiding:
Wrijf de kip in met zout. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de kip aan alle kanten bruin. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe tot een (dunne) pasta. Haal de kip uit de wok/wadjan en bak hierin de boemboe. Voeg daarna de gula jawa, de limoensap, wat zout naar smaak en de kokosmelk toe. Breng aan de kook en leg dan de kip terug in de pan en laat 20-25 minuten zachtjes sudderen. Het vocht moet voor de helft inkoken. Strooi voor het serveren de bawang goreng er over.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 165 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34390663