1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ajam Bali 2
 
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
800 gr. kipfilet,
50 gr. champignons
1/2 rode paprika,
1/2 groen paprika,
1 serehstengel, gekneusd
2 jeruk purut blaadjes
1 eetl kecap manis
1/2 theel suiker
zout naar smaak
300 ml water
2 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
3 cm gember (jahe/djahé)
1 theel. kencur
1 cm laos
2 rode lomboks
2 teentjes knoflook,
1/2 theel. ketumbar,
2 sjalotten

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de kip in reepjes, de paprika in reepjes en de champignons in plakjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. voeg dan de paprika toe en bak deze mee voor nog 2 minuten. Dan de kip toevoegen en het water en het geheel 10 minuten zachtjes stoven. Dan de champignons toevoegen en nog 5 minuten stoven. Dan de kecap, de suiker en het zout toevoegen en dit mengen. Serveer

who is online

We hebben 107 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35001566