1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Connie 2 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 3 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 3 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ajam Bali 2
 
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
800 gr. kipfilet,
50 gr. champignons
1/2 rode paprika,
1/2 groen paprika,
1 serehstengel, gekneusd
2 jeruk purut blaadjes
1 eetl kecap manis
1/2 theel suiker
zout naar smaak
300 ml water
2 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
3 cm gember (jahe/djahé)
1 theel. kencur
1 cm laos
2 rode lomboks
2 teentjes knoflook,
1/2 theel. ketumbar,
2 sjalotten

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de kip in reepjes, de paprika in reepjes en de champignons in plakjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. voeg dan de paprika toe en bak deze mee voor nog 2 minuten. Dan de kip toevoegen en het water en het geheel 10 minuten zachtjes stoven. Dan de champignons toevoegen en nog 5 minuten stoven. Dan de kecap, de suiker en het zout toevoegen en dit mengen. Serveer
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 157 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35870013