Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Ayam Bakar Tomat - gebakken kip met tomaat

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Bakar Tomat
gebakken kip met tomaat

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 theel limoensap
1/2 theel zout
300 ml kokoswater
2 sereh/citroengras
2 eetl kecap manis
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker

Haluskan:
bumbu:
3 kemiri noten
5 sjalotjes
5 theentjes knoflook
5 rode lomboks, ontpit
2 cm jahe
3 tomaten

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf de kip in het het limoensap en het zout en snijd het in 8 stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het kokoswater samen met de bumbu en de sereh en kook dit voor 2 minuten. Dan de kip, de kecap, de palmsuiker en het zout toevoegen en kook het geheel gaar en totdat de saus is ingedikt. Rooster of bak de kip daarna bruin

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 135 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41036865