1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Bakar Tomat
gebakken kip met tomaat

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 theel limoensap
1/2 theel zout
300 ml kokoswater
2 sereh/citroengras
2 eetl kecap manis
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker

Haluskan:
bumbu:
3 kemiri noten
5 sjalotjes
5 theentjes knoflook
5 rode lomboks, ontpit
2 cm jahe
3 tomaten

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf de kip in het het limoensap en het zout en snijd het in 8 stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het kokoswater samen met de bumbu en de sereh en kook dit voor 2 minuten. Dan de kip, de kecap, de palmsuiker en het zout toevoegen en kook het geheel gaar en totdat de saus is ingedikt. Rooster of bak de kip daarna bruin

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 109 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35384619