logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...

Mu Wan
thaise babi kecap


Ingrediënten:
100 gr speklapjes
2 eetl palmsuiker
1 theel zout
100 ml water
2 eetl kecap manis

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Verhit in een wok het water en voeg de palmsuiker, het zout en de kecap toe. Dan het vlees toevoegen het het geheel zachtjes laten koken totdat de saus is ingedikt en gecaramaliseerd is geworden.

Add comment

Submit

who is online

We have 140 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44421704