Recente reacties

Ron 7 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Mu Sam Chun Pad Puk - roerbak van varkensvlees/bacon met kool

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Mu Sam Chun Pad Puk
roerbak van varkensvlees/bacon met kool

Ingrediënten:
150 gr buikspek
water
50 gr Chinese kool
1 theel zout
3 teentjes knoflook
2 eetl vissaus
2 eetl oestersaus
1 eetl lichte sojasaus
1 theel palmsuiker
1/2 theel peper
1 takjes koriander
2 eetl olie

Bereiding:
Verhit in een pan het water samen met het zout en kook het vlees voor 5 minuten. Schep het vlees uit de pan de en snijd het in stukjes.
Hak de knoflook fijn en snijd de kool in stukjes/reepjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 30 seconden. Voeg dan dan het vlees toe en bak dit bruin.
Dan de kool, de vissaus, de oestersaus, de palmsuiker en de peper toevoegen en bak het geheel totdat alles gaar is geworden. Strooi de grof gehakte koriander blaadjes erover en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 118 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42109875