Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Mu Sam Chun Pad Puk - roerbak van varkensvlees/bacon met kool

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Mu Sam Chun Pad Puk
roerbak van varkensvlees/bacon met kool

Ingrediënten:
150 gr buikspek
water
50 gr Chinese kool
1 theel zout
3 teentjes knoflook
2 eetl vissaus
2 eetl oestersaus
1 eetl lichte sojasaus
1 theel palmsuiker
1/2 theel peper
1 takjes koriander
2 eetl olie

Bereiding:
Verhit in een pan het water samen met het zout en kook het vlees voor 5 minuten. Schep het vlees uit de pan de en snijd het in stukjes.
Hak de knoflook fijn en snijd de kool in stukjes/reepjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 30 seconden. Voeg dan dan het vlees toe en bak dit bruin.
Dan de kool, de vissaus, de oestersaus, de palmsuiker en de peper toevoegen en bak het geheel totdat alles gaar is geworden. Strooi de grof gehakte koriander blaadjes erover en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 69 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41029727