banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Jet van Steijn 5 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 6 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Mu Sam Chun Pad Puk
roerbak van varkensvlees/bacon met kool

Ingrediënten:
150 gr buikspek
water
50 gr Chinese kool
1 theel zout
3 teentjes knoflook
2 eetl vissaus
2 eetl oestersaus
1 eetl lichte sojasaus
1 theel palmsuiker
1/2 theel peper
1 takjes koriander
2 eetl olie

Bereiding:
Verhit in een pan het water samen met het zout en kook het vlees voor 5 minuten. Schep het vlees uit de pan de en snijd het in stukjes.
Hak de knoflook fijn en snijd de kool in stukjes/reepjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 30 seconden. Voeg dan dan het vlees toe en bak dit bruin.
Dan de kool, de vissaus, de oestersaus, de palmsuiker en de peper toevoegen en bak het geheel totdat alles gaar is geworden. Strooi de grof gehakte koriander blaadjes erover en serveer.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 72 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36364923