Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Assinan Sapudi

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Assinan Sapudi

Bahan-bahan:
Ingredienten:
250 g taugé,
2 teentjes knoflook,
3 rode lomboks
1/4 komkommer,
60 gr fijngesneden selderie
1 theel trassi
1/2 eetl. ketjap manis,
1 theel jahe/djahé
60 ml azijn,

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de lomboks en de knoflook erg fijn. Snijd de komkommer in dunne schijfjes. Meng de azijn met de ketjap, de lomboks, de knoflook, de trassi, de jahe en de selderij. Meng dit met de komkommer en de taugé.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 224 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42420658