logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Assinan Sapudi

Bahan-bahan:
Ingredienten:
250 g taugé,
2 teentjes knoflook,
3 rode lomboks
1/4 komkommer,
60 gr fijngesneden selderie
1 theel trassi
1/2 eetl. ketjap manis,
1 theel jahe/djahé
60 ml azijn,

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de lomboks en de knoflook erg fijn. Snijd de komkommer in dunne schijfjes. Meng de azijn met de ketjap, de lomboks, de knoflook, de trassi, de jahe en de selderij. Meng dit met de komkommer en de taugé.

Add comment

Submit

who is online

We have 53 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160865