Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Spinazie salade met gember dressing - 姜汁菠菜

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Spinazie salade met gember dressing - 姜汁菠菜

Ingrediënten:
300 gr savoy spinazie / savooise spinazie, anders wilde spinazie
75 gr sojabonen / endamame bonen
water
3 cm jahe
1 theel lichte sojasaus
2 theel zwarte rijstazijn
1 theel sesam olie
1/4 theel honing

Garnering:
1 theel sesamzaad, geroosterd
1/2 ronde lombok, fijngesneden

Bereiding:
Verhit in een pan het water en blancheer de spinazie voor 1 minuut en spoel deze daarna af. Druk daarna het vocht eruit en snijd het daarna in stukken. Blancheer de edamame voor de 2minuten en spoel deze daarna af.
Hak of rasp de jahe fijn en meng het met de sojasaus, de rijstazijn, de sesamolie en de honing. Meng de spinazie met de edamame en de dressing. Strooi daarna de seseam zaad en de lombok erover en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 101 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41906490