Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Spinazie salade met gember dressing - 姜汁菠菜

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Spinazie salade met gember dressing - 姜汁菠菜

Ingrediënten:
300 gr savoy spinazie / savooise spinazie, anders wilde spinazie
75 gr sojabonen / endamame bonen
water
3 cm jahe
1 theel lichte sojasaus
2 theel zwarte rijstazijn
1 theel sesam olie
1/4 theel honing

Garnering:
1 theel sesamzaad, geroosterd
1/2 ronde lombok, fijngesneden

Bereiding:
Verhit in een pan het water en blancheer de spinazie voor 1 minuut en spoel deze daarna af. Druk daarna het vocht eruit en snijd het daarna in stukken. Blancheer de edamame voor de 2minuten en spoel deze daarna af.
Hak of rasp de jahe fijn en meng het met de sojasaus, de rijstazijn, de sesamolie en de honing. Meng de spinazie met de edamame en de dressing. Strooi daarna de seseam zaad en de lombok erover en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 89 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025333