Recente reacties

Shaun 14 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Es tambring - verfrissende kokosdrank

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Es tambring
verfrissende kokosdrank

Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 jonge kokosnoten
600 ml kokoswater
300 gr ijsblokjes
 
Bahan-bahan sirup:
ingrediënten siroop:
300 gr palmsuiker
50 gr asem
3 pandanblad
600 ml water
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en voeg de palmsuiker, de asem en de pandan toe en kook dit totdat de siroop dik wordt. Laat afkoelen.
Rasp de kokos in slierten en meng dit met het kokoswater, de siroop en de ijsblokjes. Gekoeld serveren. 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 172 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41239899