Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
Icon Write a comment
Lalap Indonesia

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief Ster inactief
 
Lalap Indonesia

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 krop sla
1/2 komkommer
4 aardappelen, gekookt
2 eieren, hardgekookt
5 kemiri noten
2 theel.sambel brandal (zie recept)
4 eetl.azijn
1 eetl.gula jawa.

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de aardappelen in blokjes en de eieren in plakjes. Snijd de komkommer in dunne schijfjes. Wrijf of maal de kemirinoten, samen met de sambal en de palmsuiker tot een boemboe. Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten en voeg dan de azijn toe en laat dit nog 1 minuut sudderen. Meng de aardappelen en de komkommer door elkaar en serveer dit mengsel op de slabladeren en giet daarover de saus. Garneer met plakjes ei.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 110 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40794895