Recente reacties

Shaun 5 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Lalap Indonesia

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Lalap Indonesia

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 krop sla
1/2 komkommer
4 aardappelen, gekookt
2 eieren, hardgekookt
5 kemiri noten
2 theel.sambel brandal (zie recept)
4 eetl.azijn
1 eetl.gula jawa.

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de aardappelen in blokjes en de eieren in plakjes. Snijd de komkommer in dunne schijfjes. Wrijf of maal de kemirinoten, samen met de sambal en de palmsuiker tot een boemboe. Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten en voeg dan de azijn toe en laat dit nog 1 minuut sudderen. Meng de aardappelen en de komkommer door elkaar en serveer dit mengsel op de slabladeren en giet daarover de saus. Garneer met plakjes ei.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 103 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41193824