1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Babi Panggang Istimewa
krokant geroosterd spek
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1500 gr mager spek aan een stuk met zwoerd

Bahan-bahan Marinade:
ingrediënten:
1 eetl. steranijspoeder
1 eetl. kaneel
1/2 theel. jinten
2 cengkeh (kruidnagel)
5 cm gember (jahe/djahé)
7 teentjes knoflook
2 rode lomboks
1 eetl. gerapste limoenschil
500 gr. tomaten
4 eetl ketjap manis
7 eetl gerapste gula jawa (palmsuiker)

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de marinade fijn tot een smeuige massa. Snijd of kerf het zwoerd in met een tussenruimte van 1 cm. Marineer het vlees vervolgens goed en laat het tenminste 2,5 uur intrekken. Rooster vervolgens het spek langzaam boven een houtskoolvuurtje in 2-2,5 uur gaar en krokant en bestrijk het regelmatig met de marinade. Let erop dat het spek niet verbrandt.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 109 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34781494