banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Babi Panggang Istimewa - krokant geroosterd spek

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Babi Panggang Istimewa
krokant geroosterd spek
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1500 gr mager spek aan een stuk met zwoerd

Bahan-bahan Marinade:
ingrediënten:
1 eetl. steranijspoeder
1 eetl. kaneel
1/2 theel. jinten
2 cengkeh (kruidnagel)
5 cm gember (jahe/djahé)
7 teentjes knoflook
2 rode lomboks
1 eetl. gerapste limoenschil
500 gr. tomaten
4 eetl ketjap manis
7 eetl gerapste gula jawa (palmsuiker)

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de marinade fijn tot een smeuige massa. Snijd of kerf het zwoerd in met een tussenruimte van 1 cm. Marineer het vlees vervolgens goed en laat het tenminste 2,5 uur intrekken. Rooster vervolgens het spek langzaam boven een houtskoolvuurtje in 2-2,5 uur gaar en krokant en bestrijk het regelmatig met de marinade. Let erop dat het spek niet verbrandt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 143 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40576589