Recente reacties

Ilona Van den akker 20 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Write a comment
Base Manis 2 - zoete boemboe 2

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Base Manis 2
zoete boemboe 2
Bahan-bahan;
ingrediënten:
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
2 cm kencur
3 cm laos
50 gr gula jawa (palmsuiker)
1 theel. trasi bakar
3 salam blad
200 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten, behalve de kokosmelk en de salam, fijn tot een pasta. De base gebruik je door het vlees dat je wilt eten met deze kruidenpasta zachtjes vrijwel gaar te bakken samen met de salam en dan met de toegevoegde kokosmelk gaar laten worden.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 143 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42275735