Recente reacties

Shaun 14 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Base Manis 2 - zoete boemboe 2

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Base Manis 2
zoete boemboe 2
Bahan-bahan;
ingrediënten:
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
2 cm kencur
3 cm laos
50 gr gula jawa (palmsuiker)
1 theel. trasi bakar
3 salam blad
200 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten, behalve de kokosmelk en de salam, fijn tot een pasta. De base gebruik je door het vlees dat je wilt eten met deze kruidenpasta zachtjes vrijwel gaar te bakken samen met de salam en dan met de toegevoegde kokosmelk gaar laten worden.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 110 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41239790