zoete boemboe 1
Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
4 cm gember (jahe/djahé)
1 theel. zwarte peper
3 rode lomboks
3 groene lomboks
100 ml ketjap manis
zout naar smaak
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten fijn tot een pasta en meng de ketjap erdoor. De base gebruik je door het vlees dat je wilt eten met deze kruidenpasta zachtjes gaar te bakken.
ingrediënten:
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
4 cm gember (jahe/djahé)
1 theel. zwarte peper
3 rode lomboks
3 groene lomboks
100 ml ketjap manis
zout naar smaak
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten fijn tot een pasta en meng de ketjap erdoor. De base gebruik je door het vlees dat je wilt eten met deze kruidenpasta zachtjes gaar te bakken.