logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
base megenep
basis boemboe (bali)
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 eetl ketumbar
3 theelepels trasi bakar
34 sjalotjes
12 teentjes knoflook
16 rode lomboks
12 rawits
13 cm gember (jahe/djahé)
7 cm kencur
13 cm kunyit (kurkuma)
11 cm laos
2 eetl asem
8 jeruk purut blaadjes

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de jerut purut echt zeer fijn. Wrijf of maal alle overige ingrediënten fijn tot een boemboe (pasta) Meng dit met de fijngesneden jerut purutblaadjes. Dit is genoeg voor 675gr base.

Add comment

Submit

who is online

We have 95 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44392245