Recente reacties

Shaun 14 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
base megenep - basis boemboe (bali)

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
base megenep
basis boemboe (bali)
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 eetl ketumbar
3 theelepels trasi bakar
34 sjalotjes
12 teentjes knoflook
16 rode lomboks
12 rawits
13 cm gember (jahe/djahé)
7 cm kencur
13 cm kunyit (kurkuma)
11 cm laos
2 eetl asem
8 jeruk purut blaadjes

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de jerut purut echt zeer fijn. Wrijf of maal alle overige ingrediënten fijn tot een boemboe (pasta) Meng dit met de fijngesneden jerut purutblaadjes. Dit is genoeg voor 675gr base.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 166 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41239966