logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Base Rujak
rujaksaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 rawits
1 theel geroosterde trassie
250 ml gula jawa stroop
6 eetl asemwater
1/2 theel zout
125 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Brang alle ingedriënten in een wok/wadjan langzaam aan de kook en laat het geheel nog voor 10 minuten sudderen. Dan laten afkoelen en nu de asemwater er doorheen mengen.

Add comment

Submit

who is online

We have 77 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44408748