banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Semur Daging Sapi Empuk - smoor van gekruid rundvlees
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Semur Daging Sapi Empuk
smoor van gekruid rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
2 serai/sereh/citroengras
1/2 theel peper
5 kruidnagels
1/2 theel nootnuskaat
1 theel zout
7 eetl kecap manis
1000 ml water
olie

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
9 teentjes knoflook
1 tomaat
5 rode lomboks
4 cm jahe
3 kemiri noten

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het water en voeg het vlees toe en kook dit halfgaar. Schep het vlees uit de pan en bewaar de bouillon.
Verhit in een pan olie en fruit de bumbu voor6 minuten. Voeg dan de serai, de nootmuskaat, de peper, de kruidnagel en het zout toe en meng alles goed.
Dan het vlees toevoegen en meng goed.
Voeg het vlees en de kruiden weer toe aan de bouillon samen met het zout en de kecap en kook het vlees verder zachtjes gaar. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 181 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40570266