banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Kari Ayam Kelapa - kip curry met geroosterde kokos

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kari Ayam Kelapa
kip curry met geroosterde kokos

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1500 gr kip
500 ml santen asli
6 cm laos
3 eetl arachide olie
2 theel zout
6 kerrie blaadjes
water

Haluskan:
boemboe:
6 rode lomboks
125 gr geraspte kokos
2 uien
4 teentjes knoflook
1 theel trasi
3 cm kunyit
1 theel ketumbar
2 theel jinten
1 serehstengel

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukken. Kook de lomboks voor 2 minuten in water. Rooster de kokos droog in een koekpan totdat het goudbruin is geworden. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en meng de helft van de santen erdoor. Wrijf of maal de laos fijn tot een pasta.
Verhit in een wok/wadjan de olie en voeg de boemboe toe en laat dit zachtjes sudderen totdat het vocht is verdampt. Voeg dan de santen, de laos, het zout, de kerrieblaadjes en de kip toe. Laat het geheel zachtjes 1 uur sudderen totdat de kip gaar is geworden.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 124 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40568788