1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kari Ayam Lengkuas
Kip Kerrie met laos

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1500 gr kip (drumsticks, dijen, borst)
1000 ml kippenbouillon (zie recept)
1000 gr aardappelen
5 kerrie blaadjes
2 eetl kerrie poeder
2 sereh/citroengras (groene deel)
1 eetl zout
1 eetl palmsuiker
1 eetl vissaus
4 eetl olie
olie

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
6 teentjes knoflook
5 cm kunyit
50 gr laos
7 gedroogde chilipepers (geweekt)
2 sereh/citroengras (witte deel)

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de aardappelen in stukken. Verhit in een pan voldoende olie en bak de aardappelen goudbruin en zet apart. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan de kip, de kerrie blaadjes en de sereh toe en bak totdat de kip niet meer roze is. Voeg dan de kerriepoeder en de bouillon toe en breng aan de kook. Voeg dan het zout, de palmsuiker en de vissaus toe en laat het geheel 15 minuten afgesloten zachtjes sudderen. Voeg de aardappelen toe en laat het afgesloten nog 15 minuten sudderen.

who is online

We hebben 84 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35086905