1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Connie 3 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 3 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 3 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kari Ayam Lengkuas
Kip Kerrie met laos

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1500 gr kip (drumsticks, dijen, borst)
1000 ml kippenbouillon (zie recept)
1000 gr aardappelen
5 kerrie blaadjes
2 eetl kerrie poeder
2 sereh/citroengras (groene deel)
1 eetl zout
1 eetl palmsuiker
1 eetl vissaus
4 eetl olie
olie

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
6 teentjes knoflook
5 cm kunyit
50 gr laos
7 gedroogde chilipepers (geweekt)
2 sereh/citroengras (witte deel)

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de aardappelen in stukken. Verhit in een pan voldoende olie en bak de aardappelen goudbruin en zet apart. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan de kip, de kerrie blaadjes en de sereh toe en bak totdat de kip niet meer roze is. Voeg dan de kerriepoeder en de bouillon toe en breng aan de kook. Voeg dan het zout, de palmsuiker en de vissaus toe en laat het geheel 15 minuten afgesloten zachtjes sudderen. Voeg de aardappelen toe en laat het afgesloten nog 15 minuten sudderen.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 289 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35871335