banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 4 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Tahu Bakso

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Tahu Bakso

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 blok tahu/tofu
3 sjalotten
100 gr. garnalen,
6 teentjes knoflook,
100 gr. varkensgehakt,
zout en peper naar smaak,
1 ei,
2 dunne preitjes,

Cara Membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de sjalotten en de knoflook fijn tot een boemboe (pasta) Snijd de prei fijn. Snijd de tahu in dikke plakken van ong. 5 cm. en snijd iedere plak weer doormidden. Hol de gehalveerde plakjes uit. Week dan de plakjes in zout water. Snijd de garnalen in stukjes en meng deze stukjes met het gehakt en de restjes tahu. Voeg dan de sjalotten/knoflook toe en meng alles goed door elkaar. Kneed dan zout, peper en ei er door heen Vul de holten van de plakjes tahu met het mengsel en stoom deze gaar in 1 uur.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 255 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40555247