Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Tahu Bakso

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tahu Bakso

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 blok tahu/tofu
3 sjalotten
100 gr. garnalen,
6 teentjes knoflook,
100 gr. varkensgehakt,
zout en peper naar smaak,
1 ei,
2 dunne preitjes,

Cara Membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de sjalotten en de knoflook fijn tot een boemboe (pasta) Snijd de prei fijn. Snijd de tahu in dikke plakken van ong. 5 cm. en snijd iedere plak weer doormidden. Hol de gehalveerde plakjes uit. Week dan de plakjes in zout water. Snijd de garnalen in stukjes en meng deze stukjes met het gehakt en de restjes tahu. Voeg dan de sjalotten/knoflook toe en meng alles goed door elkaar. Kneed dan zout, peper en ei er door heen Vul de holten van de plakjes tahu met het mengsel en stoom deze gaar in 1 uur.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 194 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42085950