tahoe met eieren en ketjapsaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 blok tahoe,
5 teentjes knoflook,
3 hardgekookte eieren,
2 rode lomboks (spaanse pepers) ontdaan van zaadlijsten,
8 eetl. olie,
3 eetl. ketjap manis,
2 eetl. azijn,
zout.
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in dobbelsteentjes. Verhit de olie in een wok/wadjan en bak hierin de tahu goudbruin. Wrijf of maal de knoflook, de lomboks, het zout tot een boemboe en meng de azijn en de ketjap er doorheen tot een sausje.
Leg de tahu op een bord en bedekt de blokjes met plakjes ei. Schenk de ketjapsaus over de eieren en de tahu. Serveer.
ingrediënten:
1/2 blok tahoe,
5 teentjes knoflook,
3 hardgekookte eieren,
2 rode lomboks (spaanse pepers) ontdaan van zaadlijsten,
8 eetl. olie,
3 eetl. ketjap manis,
2 eetl. azijn,
zout.
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in dobbelsteentjes. Verhit de olie in een wok/wadjan en bak hierin de tahu goudbruin. Wrijf of maal de knoflook, de lomboks, het zout tot een boemboe en meng de azijn en de ketjap er doorheen tot een sausje.
Leg de tahu op een bord en bedekt de blokjes met plakjes ei. Schenk de ketjapsaus over de eieren en de tahu. Serveer.