1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Tahoe Pong
tahoe met eieren en ketjapsaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 blok tahoe,
5 teentjes knoflook,
3 hardgekookte eieren,
2 rode lomboks (spaanse pepers) ontdaan van zaadlijsten,
8 eetl. olie,
3 eetl. ketjap manis,
2 eetl. azijn,
zout.

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in dobbelsteentjes. Verhit de olie in een wok/wadjan en bak hierin de tahu goudbruin. Wrijf of maal de knoflook, de lomboks, het zout tot een boemboe en meng de azijn en de ketjap er doorheen tot een sausje.
Leg de tahu op een bord en bedekt de blokjes met plakjes ei. Schenk de ketjapsaus over de eieren en de tahu. Serveer.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 81 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35761092