banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Semur Tahus Pedas - pittig stoofpotje van tahu uit Noord-Sumatra
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Semur Tahus Pedas
pittig stoofpotje van tahu uit Noord-Sumatra

Bahan-bahan:
ingrediënten:
450 gr tahu
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 salam blaadjes
2 cm laos
3 rode lomboks
6 rode rawits
7 eetl kecap manis
1/4 theel zout
1/4 theel peper
1/4 theel nootmuskaat
300 ml water
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in blokjes. Snijd de sjalotjes, de knoflook en de rawits in dunne plakjes, de lomboks in schuine ringen en rasp de laos.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de salam en de laos voor 3 minuten. Voeg dan de lomboks en de rawits toe en bak deze zacht. Voeg de tahu toe en meng alles goed. Dan de kecap, de peper, het zout en de nootmuskaat toevoegen en meng goed.
Vervolgens het water toevoegen en laat het geheel zachtjes sudderen totdat alles gaar is geworden en de saus is ingedikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 112 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40585102