Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Semur Tahus Pedas
pittig stoofpotje van tahu uit Noord-Sumatra

Bahan-bahan:
ingrediënten:
450 gr tahu
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 salam blaadjes
2 cm laos
3 rode lomboks
6 rode rawits
7 eetl kecap manis
1/4 theel zout
1/4 theel peper
1/4 theel nootmuskaat
300 ml water
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in blokjes. Snijd de sjalotjes, de knoflook en de rawits in dunne plakjes, de lomboks in schuine ringen en rasp de laos.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de salam en de laos voor 3 minuten. Voeg dan de lomboks en de rawits toe en bak deze zacht. Voeg de tahu toe en meng alles goed. Dan de kecap, de peper, het zout en de nootmuskaat toevoegen en meng goed.
Vervolgens het water toevoegen en laat het geheel zachtjes sudderen totdat alles gaar is geworden en de saus is ingedikt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 139 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42578373