1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 5 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Kroket Kentang
aardappelkroketjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr aardappelen
1/2 theel zout
1/4 theelnootmuskaat
1/2 theel peper
1 ei
1 eetl water
50 gr paneermeel / kaasbloem
olie

Bahan-bahan vulling:
ingrediënten:
2 sjalotjes
2 teentjes knoflook
100 gr rundergahkt
1 wortel
50 gr kouseband
50 ml water
1 rode rawit
1/4 theel zout
1/ theel palmsuiker
1 lenteui
1 bleekselderij stengel
1 eetl bloem
2 eetl water
1 eetl olie

Bahan-bahan saus:
ingrediënten:
50 gr pinda's
2 rode lomboks
1/2 theel zout
150 ml water
1 eetl azijn
2 eetl palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Stoom de aardappelen totdat deze gaar zijn en pureer deze. Snijd de sjalotten, de rawit en de knoflook fijn. snijd de wortel, de kouseband, de lenteui en de bleekselderij fijn. Meng de bloem met de 2 eetl water. klop het ei op met de eetl water.
Meng de aardappelpuree, het zout en de nootmuskaat goed doorelkaar. Verhit in een pan de eetl olie en fruit hiein de sjalotten, de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan het gehakt, de wortel en de kouseband toe en bak dittotdat het vocht is verdampt. Meng dan het water, de rawit, de palmsuiker, de lenteui en de bleekselderij erdoor. Meng dan de bleom erdoor en roer het geheel totdat de massa dik wordt. Laat het dan afkoelen.
Neem 2 eelt van het aardapelmengsel en rol dit uit tot het 1/2cm dik is. Schep hierop 3 eetl vulling envouw het dik in een ovale vorm. Haal het dan door het ei en rol het door de paneermeel.
Verhit in een wok voldoende olie en bak de kroket goudbruin. Laat het dan uitlekken en serveer het met de saus.

Cara membuat saus:
bereiding saus:
Wrijf of maal de pinda's, het zout, de palmsuiker en de lomboks fijn tot een pasta. Meng hierdoor het water en de azijn. Verhit dit in een pan tot een saus en serveer dit afgekoeld bij de kroket.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 85 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36094538