Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sop Sapi Kacang Merah - Rundvlees soep met rode bonen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sop Sapi Kacang Merah
Rundvlees soep met rode bonen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr rundvlees met bot
2000 ml water
2 eetl olie
3 sjalotjes
4 teentjes knoflook
600 gr rode bonen
300 gr wortel
300 gr aardappelen
1 theel nootmuskaat
3 kruidnagels
1 eetl zout
1/2 eetl palmsuiker
1 theel peper
2 lente-uitjes (witte deel)
1 bosje selderij (stengels)

Taburan:
garnering
2 tomaten
2 lente-uitjes (groene deel)
1 bosje selderij (blaadjes)
2 eetl kecap manis
3 eetl sambal tauco/taotjo

Cara membuat:
bereiding;
Snijd het vlees in stukjes. Verhit in een pan het water en breng aan de kook met het vlees. Laat het vlees daarna zachtjes sudderen. Hak de knoflook en de sjalotjes fijn. Snijd de wortel en de aardappelen in stukjes. Snijd de lente-ui en de selderij fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de sajotjes en de knoflook voor 2 minuten en voeg dit toe aan het vlees.
Voeg als het vlees zacht is geworden de bonen toe en kook deze zachtjes gaar. Dan de wortelen, de aardappeln, de nootmuskaat, de kruidnagels, het zout, de palmsuiker en de peper toe en kook het geheel verder gaar. Schep dan de lente-ui en de selderij erdoor en meng.
Schep de soep in komen en garneer deze met de in partjes gesneden tomaten, de lente-ui, de selderij, de kecap en de sambal.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 130 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41029876