1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sop Sapi Kacang Merah
Rundvlees soep met rode bonen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr rundvlees met bot
2000 ml water
2 eetl olie
3 sjalotjes
4 teentjes knoflook
600 gr rode bonen
300 gr wortel
300 gr aardappelen
1 theel nootmuskaat
3 kruidnagels
1 eetl zout
1/2 eetl palmsuiker
1 theel peper
2 lente-uitjes (witte deel)
1 bosje selderij (stengels)

Taburan:
garnering
2 tomaten
2 lente-uitjes (groene deel)
1 bosje selderij (blaadjes)
2 eetl kecap manis
3 eetl sambal tauco/taotjo

Cara membuat:
bereiding;
Snijd het vlees in stukjes. Verhit in een pan het water en breng aan de kook met het vlees. Laat het vlees daarna zachtjes sudderen. Hak de knoflook en de sjalotjes fijn. Snijd de wortel en de aardappelen in stukjes. Snijd de lente-ui en de selderij fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de sajotjes en de knoflook voor 2 minuten en voeg dit toe aan het vlees.
Voeg als het vlees zacht is geworden de bonen toe en kook deze zachtjes gaar. Dan de wortelen, de aardappeln, de nootmuskaat, de kruidnagels, het zout, de palmsuiker en de peper toe en kook het geheel verder gaar. Schep dan de lente-ui en de selderij erdoor en meng.
Schep de soep in komen en garneer deze met de in partjes gesneden tomaten, de lente-ui, de selderij, de kecap en de sambal.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 87 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35765516