banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
sop sayur - groentesoep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
sop sayur
groentesoep
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr runderpoulet
200 gr wortels
2 bouillonblokjes
3 stukjes foelie
1 theel peper
2 eetl boter
4 sjalotten
1/2 spitskool
1 prei
3 takjes selderij
2 eieren

Cara membuat:
bereiding:
Trek van de runderpoulet een bouillon. Snijd de wortels in schijfjes en stoof deze in de bouillon met de bouillonblokjes, de foelie en de peper. Snijd de sjalotten fijn en fruit dit in een wok/wadjan met wat boter en houd het daarna apart.
Snijd de spitskool fijn en snipper de prei en de selderij. Voeg dit toe aan de bouillon. Klop vervolgens de eieren los en voeg deze al roeren door de bouillon totdat het wat stevig wordt. voeg dan de gebakken sjalotten toe. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 381 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40668018