zoeken
Recente reacties

19 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

3 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Sambal terong - sambal van aubergine
- Nam Jim Jaew - pittige saus (Esarn)
- Lapis daging Surabaya - Rundvlees gestoofd in kecapsaus
- Binte Biluhuta 1 - soep met mais en garnalen
- Acar Kol - atjar van kool, tauge en komkommer
- Getuk Lindri 1 - Zoete aardappel-kokos cake
- Udang Patai Lado Ijau
- sop sayur - groentesoep
- Daging Cabai Daun Ketumbar - pittig rundvlees met koriander
- Madumongso - hongingzoete kroketjes van zwarte ketan
sop sayur - groentesoep


sop sayur
groentesoep
groentesoep
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr runderpoulet
200 gr wortels
2 bouillonblokjes
3 stukjes foelie
1 theel peper
2 eetl boter
4 sjalotten
1/2 spitskool
1 prei
3 takjes selderij
2 eieren
Cara membuat:
bereiding:
Trek van de runderpoulet een bouillon. Snijd de wortels in schijfjes en stoof deze in de bouillon met de bouillonblokjes, de foelie en de peper. Snijd de sjalotten fijn en fruit dit in een wok/wadjan met wat boter en houd het daarna apart.
Snijd de spitskool fijn en snipper de prei en de selderij. Voeg dit toe aan de bouillon. Klop vervolgens de eieren los en voeg deze al roeren door de bouillon totdat het wat stevig wordt. voeg dan de gebakken sjalotten toe. Serveer.
ingrediënten:
300 gr runderpoulet
200 gr wortels
2 bouillonblokjes
3 stukjes foelie
1 theel peper
2 eetl boter
4 sjalotten
1/2 spitskool
1 prei
3 takjes selderij
2 eieren
Cara membuat:
bereiding:
Trek van de runderpoulet een bouillon. Snijd de wortels in schijfjes en stoof deze in de bouillon met de bouillonblokjes, de foelie en de peper. Snijd de sjalotten fijn en fruit dit in een wok/wadjan met wat boter en houd het daarna apart.
Snijd de spitskool fijn en snipper de prei en de selderij. Voeg dit toe aan de bouillon. Klop vervolgens de eieren los en voeg deze al roeren door de bouillon totdat het wat stevig wordt. voeg dan de gebakken sjalotten toe. Serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.