banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 19 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
sop sayur - groentesoep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
sop sayur
groentesoep
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr runderpoulet
200 gr wortels
2 bouillonblokjes
3 stukjes foelie
1 theel peper
2 eetl boter
4 sjalotten
1/2 spitskool
1 prei
3 takjes selderij
2 eieren

Cara membuat:
bereiding:
Trek van de runderpoulet een bouillon. Snijd de wortels in schijfjes en stoof deze in de bouillon met de bouillonblokjes, de foelie en de peper. Snijd de sjalotten fijn en fruit dit in een wok/wadjan met wat boter en houd het daarna apart.
Snijd de spitskool fijn en snipper de prei en de selderij. Voeg dit toe aan de bouillon. Klop vervolgens de eieren los en voeg deze al roeren door de bouillon totdat het wat stevig wordt. voeg dan de gebakken sjalotten toe. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 125 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40113801