Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Sop selam

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sop selam

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr soepvlees
1000 ml water
3 sjalotten
50 gr selderij
50 gr prei
50 gr erwtjes (diepvries)
1 kleine rettich
1/4 witte kool
boter

Haluskan:
boemboe:
1 theel gemberpoeder
peperkorrels naar smaak
1 theel foelie
1 theel kruidnagelen
2 eetl ketjap manis
zout naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Maak een bouillon van de in stukkken gesneden vlees. Fruit de fijngesneden sjalotten in wat olie in een wok/wadjan en voeg dan de fijngesneden groenten toe. Beginnen met de kool, dan rettich, erwtjes, prei en tenslotte de selderij. Laat het geheel even smoren in een beetje bouillon.
Voeg dan het groentenmengsel toe aan de bouillon toe, met de ketjap, zout en de overige kruiden. Laat de soep vervolgens zachtjes sudderen tot alle ingrediënten gaar zijn.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 168 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42256981