Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 13 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 1 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Sop selam

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sop selam

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr soepvlees
1000 ml water
3 sjalotten
50 gr selderij
50 gr prei
50 gr erwtjes (diepvries)
1 kleine rettich
1/4 witte kool
boter

Haluskan:
boemboe:
1 theel gemberpoeder
peperkorrels naar smaak
1 theel foelie
1 theel kruidnagelen
2 eetl ketjap manis
zout naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Maak een bouillon van de in stukkken gesneden vlees. Fruit de fijngesneden sjalotten in wat olie in een wok/wadjan en voeg dan de fijngesneden groenten toe. Beginnen met de kool, dan rettich, erwtjes, prei en tenslotte de selderij. Laat het geheel even smoren in een beetje bouillon.
Voeg dan het groentenmengsel toe aan de bouillon toe, met de ketjap, zout en de overige kruiden. Laat de soep vervolgens zachtjes sudderen tot alle ingrediënten gaar zijn.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 198 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41435769