1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sop selam

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr soepvlees
1000 ml water
3 sjalotten
50 gr selderij
50 gr prei
50 gr erwtjes (diepvries)
1 kleine rettich
1/4 witte kool
boter

Haluskan:
boemboe:
1 theel gemberpoeder
peperkorrels naar smaak
1 theel foelie
1 theel kruidnagelen
2 eetl ketjap manis
zout naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Maak een bouillon van de in stukkken gesneden vlees. Fruit de fijngesneden sjalotten in wat olie in een wok/wadjan en voeg dan de fijngesneden groenten toe. Beginnen met de kool, dan rettich, erwtjes, prei en tenslotte de selderij. Laat het geheel even smoren in een beetje bouillon.
Voeg dan het groentenmengsel toe aan de bouillon toe, met de ketjap, zout en de overige kruiden. Laat de soep vervolgens zachtjes sudderen tot alle ingrediënten gaar zijn.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 149 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35416452