Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sop selam krokot

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Sop selam krokot

Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 sjalotten
1 bos selderij
1 prei
30 gr gember (jahe/djahé)
2 eetl ketjap manis
1 limoen
200 gr postelijn
500 ml runderbouillon
200 gr rundvlees
3 kruidnagels

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten en de prei fijn. Rasp de gember en voeg dit samen met de kruidnagels en het in stukjes gesneden rundvlees. Stoof het vlees langzaam gaar. Voeg dan de sjalotten, de prei en de postelijn toe samen met de ketjap. Roer vervolgens het limoensap er door en serveer het met erop gestrooide selderij.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 188 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030263