1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Sop selam krokot

Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 sjalotten
1 bos selderij
1 prei
30 gr gember (jahe/djahé)
2 eetl ketjap manis
1 limoen
200 gr postelijn
500 ml runderbouillon
200 gr rundvlees
3 kruidnagels

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten en de prei fijn. Rasp de gember en voeg dit samen met de kruidnagels en het in stukjes gesneden rundvlees. Stoof het vlees langzaam gaar. Voeg dan de sjalotten, de prei en de postelijn toe samen met de ketjap. Roer vervolgens het limoensap er door en serveer het met erop gestrooide selderij.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 171 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35760034