zoeken
Recente reacties

21 hours ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Laatst gelezen
- Sop Kimlo - garnalen-vlees soep
- Sambal goreng buncis - boontjes
- Moegalgal
- Kalio udang - Kalio van gamba's
- Asem-Asem Babat - gestoofde rumen in frisse saus
- Ayam Kodok
- Sayur asem 2 - sajoer met groenten
- Ayam Kecap Padang - gebakken kip met gekruide kecap
- Daging smoor - Gestoofd rundvlees
- Gulai Pagar Puri - stoofpot van lamsvlees en aubergine
Sop selam krokot


Sop selam krokot
Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 sjalotten
1 bos selderij
1 prei
30 gr gember (jahe/djahé)
2 eetl ketjap manis
1 limoen
200 gr postelijn
500 ml runderbouillon
200 gr rundvlees
3 kruidnagels
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten en de prei fijn. Rasp de gember en voeg dit samen met de kruidnagels en het in stukjes gesneden rundvlees. Stoof het vlees langzaam gaar. Voeg dan de sjalotten, de prei en de postelijn toe samen met de ketjap. Roer vervolgens het limoensap er door en serveer het met erop gestrooide selderij.
Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 sjalotten
1 bos selderij
1 prei
30 gr gember (jahe/djahé)
2 eetl ketjap manis
1 limoen
200 gr postelijn
500 ml runderbouillon
200 gr rundvlees
3 kruidnagels
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten en de prei fijn. Rasp de gember en voeg dit samen met de kruidnagels en het in stukjes gesneden rundvlees. Stoof het vlees langzaam gaar. Voeg dan de sjalotten, de prei en de postelijn toe samen met de ketjap. Roer vervolgens het limoensap er door en serveer het met erop gestrooide selderij.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.