banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 16 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Sayur Labu Parang - in kokosmelk gestoofde pompoen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sayur Labu Parang
in kokosmelk gestoofde pompoen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr labu kuning/parang / gele pompoen / fleskalabas
250 gr bayam / wilde spinazie
1 suikermais
100 gr gedroogde gezouten vis
1500 ml kokosmelk (van 1 kokosnoot)
2 salam blad
1 theel palmsuiker
1/2 theel zout

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
4 teentjes knoflook
4 rode lomboks
3 kemiri noten
3 cm lengkuas/laos

Cara membuat:
bereiding:
Rooster de gezouten vis en snijd het daarna in stukjes. Snijd de labu in blokjes. Snijd de mais los van de kolf. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de kokosmelk samen met de bumbu en de salam en breng aan de kook. Zet het vuur lager en voeg de vis toe en breng het op laag vuur weer aan de kook.
Voeg dan de labu, de bayam, de mais, het zout en de palmsuiker toe en meng goed. Kook het daarna verder gaar. Serveer
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 106 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40102655