1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gulai Itik Hijau
eend in groene chili saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 eend (1200 gr)
2 serehstengels
3 asam kandis
5 jeruk purut blaadjes
750 ml water
3 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
15 groene rawits
10 sjalotten
5 cm jahe
5 cm kunyit
5 cm laos
2 theel peper
8 kemiri noten
zout naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Rooster de kemiri noten droog in een koekenpan en wrijf of maal de ingredienten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de eend in stukken. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de boemboe samen met de sereh en de jeruk purut voor 3 minuten. Voeg dan de eend, de asem kandis en het water toe en laat het geheel 2-3 uur zachtjes sudderen totdat de eend gaar is en de saus is ingedikt.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 82 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35382061