1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gulai Itik Hijau
eend in groene chili saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 eend (1200 gr)
2 serehstengels
3 asam kandis
5 jeruk purut blaadjes
750 ml water
3 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
15 groene rawits
10 sjalotten
5 cm jahe
5 cm kunyit
5 cm laos
2 theel peper
8 kemiri noten
zout naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Rooster de kemiri noten droog in een koekenpan en wrijf of maal de ingredienten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de eend in stukken. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de boemboe samen met de sereh en de jeruk purut voor 3 minuten. Voeg dan de eend, de asem kandis en het water toe en laat het geheel 2-3 uur zachtjes sudderen totdat de eend gaar is en de saus is ingedikt.

who is online

We hebben 32 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35089051