Recente reacties

Shaun 3 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Gulai Itik Hijau - eend in groene chili saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gulai Itik Hijau
eend in groene chili saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 eend (1200 gr)
2 serehstengels
3 asam kandis
5 jeruk purut blaadjes
750 ml water
3 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
15 groene rawits
10 sjalotten
5 cm jahe
5 cm kunyit
5 cm laos
2 theel peper
8 kemiri noten
zout naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Rooster de kemiri noten droog in een koekenpan en wrijf of maal de ingredienten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de eend in stukken. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de boemboe samen met de sereh en de jeruk purut voor 3 minuten. Voeg dan de eend, de asem kandis en het water toe en laat het geheel 2-3 uur zachtjes sudderen totdat de eend gaar is en de saus is ingedikt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 258 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41184656