banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Kari Terung Ayam - kip curry met aubergine uit Palembang
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kari Terung Ayam
kip curry met aubergine uit Palembang

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kip
500 ml water
200 gr aubergine
250 ml kokosmelk
10 salam blaadjes
4 kruidnagels
3 cm kaneel
3 groene lomboks
3 rode lomboks
1 tomaat
 
Haluskan:
bumbu
5 sjalotjes
5 teentjes knoflook
2 rode lomboks
2 cm jahe
2 cm kunyit
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
4 kardemom, geroosterde
2 theel ketumbar, geroosterd
1/2 theel jinten, geroosterd
1/2 theel venkel, geroosterd
1/2 theel peper
1/4 theel nootmuskaat
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukken, de lomboks in repen en de tomaat in stukjes. Snijd de aubergine in repen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam, de kaneel, de kruidnagels en de lomboks voor 5 minuten. Voeg dan de tomaat en de kip toe en bak todat de kip van kleur verandert. Voeg het water toe en stoof de kip halfgaar. Dan de aubergine toevoegen en bak dit zacht. Dan de kokosmelk toevoegen en kook het geheel gaar en totdat de saus is ingedikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 49 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40674817