1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kari Terung Ayam
kip curry met aubergine uit Palembang

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kip
500 ml water
200 gr aubergine
250 ml kokosmelk
10 salam blaadjes
4 kruidnagels
3 cm kaneel
3 groene lomboks
3 rode lomboks
1 tomaat
 
Haluskan:
bumbu
5 sjalotjes
5 teentjes knoflook
2 rode lomboks
2 cm jahe
2 cm kunyit
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
4 kardemom, geroosterde
2 theel ketumbar, geroosterd
1/2 theel jinten, geroosterd
1/2 theel venkel, geroosterd
1/2 theel peper
1/4 theel nootmuskaat
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukken, de lomboks in repen en de tomaat in stukjes. Snijd de aubergine in repen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam, de kaneel, de kruidnagels en de lomboks voor 5 minuten. Voeg dan de tomaat en de kip toe en bak todat de kip van kleur verandert. Voeg het water toe en stoof de kip halfgaar. Dan de aubergine toevoegen en bak dit zacht. Dan de kokosmelk toevoegen en kook het geheel gaar en totdat de saus is ingedikt.

who is online

We hebben 32 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35089051