1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kelia Ayam

Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1 kip
zout naar smaak
250 ml dunne kokosmelk (santen cair)
4 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
2 rode lomboks
2 sjalotten
2 teentjes knoflook
2 theel ketumbar
1 theel jinten
1 serehstengel
1 theel asem
2 kemiries
1 theel trassi

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukken en wrijf deze in met zout. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Dan de kip toevoegen en het geheel nog 5 minuten bakken. Dan de kokosmelk toevoegen en het geheel zachtjes gaar laten stoven.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 44 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34886795