zoeken
Recente reacties

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.

4 months ago Rendang Jamur - rendang van paddenstoelen
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Laatst gelezen
- Daging Bumbu Dendeng - rundvlees met koriander
- Bakmi Godog Yogya - bami uit Yogyakarta
- Bami Goreng Sama Udang - eenvoudige gebakken mie met garnalen
- Sambal Goreng Tempe - gebakken reepjes tempe
- Tempe masak cabai gendot - gebakken tempe met gendot
- Rujak Kangkung - een pittige en frisse kangkung salade met tahu
- Bebek Asam Pedas - Eend in een pittige zurige saus
- Sateh Padang - saté uit Padang (Sumatra)
- Oseh-Oseh 2 - gehaktballetjes in saus
- Sambal Petis
Jekne Uring Tajamneng - Zoete rijstepap


Jekne Uring Tajamneng
Zoete rijstepap
Zoete rijstepap
Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gram gebroken rijst
1000 ml kokosmelk
60 gr gula jawa (palmsuiker)
Cara Membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de rijst grof en rooster dan in een wok/wadjan lichtbruin zonder olie. Dan de palmsuiker en de kokosmelk toevoegen en roer totdat een gladde pap zich vormt.
ingrediënten:
150 gram gebroken rijst
1000 ml kokosmelk
60 gr gula jawa (palmsuiker)
Cara Membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de rijst grof en rooster dan in een wok/wadjan lichtbruin zonder olie. Dan de palmsuiker en de kokosmelk toevoegen en roer totdat een gladde pap zich vormt.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.