banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Jenang Grendul - cassave pap

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Jenang Grendul
cassave pap

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1500 ml water
250 gr palmsuiker
1 pandanblad
500 gr cassave
175 gr sago bloem

Bahan-bahan saus:
ingrediënten saus:
750 ml santen cair (dunne kokosmelk)
1/2 theel zout
1 pandanblad

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de cassave in kleine blokjes. Rooster de sago droog in een koekepan. Verhit in een pan het water. Voeg dan de palmsuiker, het pandanblad en de cassave toe en kook dit zachtjes totdat de cassave gaar is en het palmsuiker is opgelost. Strooi de sago erop en roer dit totdat kleine klontjes onstaan. Schep het uit de pan en serveer het met de saus.

Cara membuat saus:
bereiding saus:
Verhit in een pan de santen samen met het zout en het pandanblad en laats dit zachtjes koken totdat de saus is ingedikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 131 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39951083