Recente reacties

Ilona Van den akker 20 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Write a comment
Jenang Grendul - cassave pap

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Jenang Grendul
cassave pap

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1500 ml water
250 gr palmsuiker
1 pandanblad
500 gr cassave
175 gr sago bloem

Bahan-bahan saus:
ingrediënten saus:
750 ml santen cair (dunne kokosmelk)
1/2 theel zout
1 pandanblad

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de cassave in kleine blokjes. Rooster de sago droog in een koekepan. Verhit in een pan het water. Voeg dan de palmsuiker, het pandanblad en de cassave toe en kook dit zachtjes totdat de cassave gaar is en het palmsuiker is opgelost. Strooi de sago erop en roer dit totdat kleine klontjes onstaan. Schep het uit de pan en serveer het met de saus.

Cara membuat saus:
bereiding saus:
Verhit in een pan de santen samen met het zout en het pandanblad en laats dit zachtjes koken totdat de saus is ingedikt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 208 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42275837