roedjak van kreeft
Bahan-bahan:
Ingredienten:
1 kreeft
1 eetl azijn
3 sjalotten in schijfjes gesneden
2 salamblad
1 eetl peperkorrels
1/2 komkommer
1 rode lombok (Spaanse peper)
2 eetl olie
1 limoen (sap)
suiker
Cara membuat:
bereiding:
Kook de kreeft gaar in water met het zout, de azijn, de sjalotten, het salamblad en de peper. Vervolgens laten afkoelen in het kooknat. Dan de kreeft in 'schijfjes' snijden en voeg hier de komkommer en de lombok bij. De olie en het limoensap toevoegen, goed roeren en met suiker op smaak afmaken.
Ingredienten:
1 kreeft
1 eetl azijn
3 sjalotten in schijfjes gesneden
2 salamblad
1 eetl peperkorrels
1/2 komkommer
1 rode lombok (Spaanse peper)
2 eetl olie
1 limoen (sap)
suiker
Cara membuat:
bereiding:
Kook de kreeft gaar in water met het zout, de azijn, de sjalotten, het salamblad en de peper. Vervolgens laten afkoelen in het kooknat. Dan de kreeft in 'schijfjes' snijden en voeg hier de komkommer en de lombok bij. De olie en het limoensap toevoegen, goed roeren en met suiker op smaak afmaken.