Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Rujak tomat

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Rujak tomat
roedjak tomaat
Bahan-bahan:
Ingredienten:
8 tomaten
3 lomboks (Spaanse pepers)
2 eetl olie
1/2 eetl suiker
limoensap
zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tomaten doormidden en ontpit zet. Snijd de tomaten dan in schijfjes, strooi er zout op en laat de schijfjes uitlekken. Snijd de pepers heel fijn en meng de pepers met de schijfjes tomaat. Vervolgens de olie, de limoensap en de suiker toevoegen en roer alles goed door elkaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 44 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42411074