Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Bubur Tajin Biruh - Groene pap
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Bubur Tajin Biruh
Groene pap
 
Bahan-bahan:
Ingredienten:
500 gr witte ketan
water
½ theel zout
100 ml water
10 suji blad
2 pandan blad
½ theel betel limoen sap
100 gr palmsuiker
350 ml santen asli
 
Cara membuat:
Bereiding:
Stamp de suij blad met het pandan blad en het betel limoensap fijn en laat dit trekken in het water (100 ml) Week de ketan voor 2 uur in water
en kook het daarna totdat het zacht en dik is geworden. Houd 100 ml apart.
Meng het groene water door de pap en kook en verder totdat het dik is geworden. Verhit de santen asli en raps de palmsuiker. Giet de groene
pap in een kom bestrooi het met palmsuiker en giet daarin de achtergehouden pap en serveer het met de santen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 169 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40922664