banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 9 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 10 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 11 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Icon Write a comment
Bubur Tajin Biruh - Groene pap
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Bubur Tajin Biruh
Groene pap
 
Bahan-bahan:
Ingredienten:
500 gr witte ketan
water
½ theel zout
100 ml water
10 suji blad
2 pandan blad
½ theel betel limoen sap
100 gr palmsuiker
350 ml santen asli
 
Cara membuat:
Bereiding:
Stamp de suij blad met het pandan blad en het betel limoensap fijn en laat dit trekken in het water (100 ml) Week de ketan voor 2 uur in water
en kook het daarna totdat het zacht en dik is geworden. Houd 100 ml apart.
Meng het groene water door de pap en kook en verder totdat het dik is geworden. Verhit de santen asli en raps de palmsuiker. Giet de groene
pap in een kom bestrooi het met palmsuiker en giet daarin de achtergehouden pap en serveer het met de santen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 175 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38075135