banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 15 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Bubur Tajin Biruh - Groene pap
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Bubur Tajin Biruh
Groene pap
 
Bahan-bahan:
Ingredienten:
500 gr witte ketan
water
½ theel zout
100 ml water
10 suji blad
2 pandan blad
½ theel betel limoen sap
100 gr palmsuiker
350 ml santen asli
 
Cara membuat:
Bereiding:
Stamp de suij blad met het pandan blad en het betel limoensap fijn en laat dit trekken in het water (100 ml) Week de ketan voor 2 uur in water
en kook het daarna totdat het zacht en dik is geworden. Houd 100 ml apart.
Meng het groene water door de pap en kook en verder totdat het dik is geworden. Verhit de santen asli en raps de palmsuiker. Giet de groene
pap in een kom bestrooi het met palmsuiker en giet daarin de achtergehouden pap en serveer het met de santen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 68 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40100306