Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Bumbu Dasar Merah - Basis bumbu lembaran

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 

Bumbu Dasar Merah
Basis bumbu lembaran


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
21 rode lomboks
10 rode sjalotjes
6 teentjes knoflook
2 theel trasi bakar
1 ½ theel zout
1 eetl palmsuiker
9 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de lomboks, de sjalotjes, de knoflook, de trasi, het zout, de palmsuiker en 5 eetl olie fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Laten afkoelen voor gebruik

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 90 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42256918