banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Jalan Kote - gevulde pasteitjes uit Makassar
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Jalan Kote
gevulde pasteitjes uit Makassar

Bahan-bahan:
ingrediënten:
125 gr cakemeel
1/2 theel zout
50 ml lauw water
1 theel hete olie
 
Bahan Isi:
ingrediënten vulling:
5 teentjes knoflook
200 gr rundergehakt
100 gr aardappelen
100 gr wortelen
50 gr tauge
1 theel zout
1 1/2 theel palmsuiker
2 stengels selderij blad
2 eetl olie
water
 
Bahan sambal:
ingrediënten sambal:
5 rode lomboks
3 rode rawits
3 teentjes knoflook
1 theel zout
2 theel palmsuiker
40 ml heet water
1/2 theel azijn
 
Cara membuat:
bereiding:
Vulling: Snijd de aardappelen en de wortelen in kleine blokjes. Verhit in een pan het water en kook deze gaar, giet af en laat afkoelen. Hak de knoflook fijn en snijd de selderij fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan het gehakt toe en bak deze rul. Dan de aardappelen, de wortelen, de tauge, het zout en de palmsuiker toevoegen en bak het geheel voor 5 minuten. Strooi de selderij erover en roer alles goed door elkaar.
 
Pastei: Meng de ingrediënten voor de pastei tot een glad deeg. Rol dit uit en snijd hier rondjes uit van 8 cm. Vul de rondjes met de gemaakte vulling en druk de deze aan de randen dicht.
Verhit in een pan voldoende olie en frituur de pasteitjes goudbruin en gaar. Serveer hierbij de warme sambal
 
Sambal: wrijf of maal de ingrediënten fijn tot een pasta. Meng hierdoor het hete water en daarna de azijn.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 150 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40690774