Recente reacties

Ilona Van den akker 20 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Write a comment
Rundvleescurry

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Rundvleescurry

ingredienten:
750 gr rundvlees in stukken
2 eetl olie
100 ml kokosmelk
200 ml vleesbouillon
2 eetl sojasaus
3 eetlepels fijngesneden koriander

boemboe:
2 sjalotten
3 cm gember
3 teentjes knoflook
2 eetl garam masala
2 theel citroenrasp
5 rawits

bereiding: Wrijf of maal de ingredienten voor de boemboe fijn tot een pasta. Wrijf het vlees met de boemboe in en laat dit 1 uur marineren.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak het vlees in 10 minuten bruin. Voeg dan de kokoksmelk, de bouillon en de sojasaus toe en laat het vlees in 1-1,5 uur gaar stoven.
Eventueel peper en zout toevoegen. Bestrooi het vlees met de koriander en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 170 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42275677