Recente reacties

Ilona Van den akker 19 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Write a comment
Kaow Soi Kai

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kaow Soi Kai

benodigheden
50 gr eiermie
200 ml kokosmelk
50 gr gesneden kip
30 gr. rode chilipasta (zie recept)
20 gr gember
10 gr. kerrie poeder
suiker naar smaak
vissaus (nam pla) naar smaak

garnering:
bosuitje
limoenpartjes
sla blaadjes

bereiding:
kook de mie en laat het 5 minuten afkoelen in koud water. Kook vervolgens de kokosmelk samen met de chilipasta totdat de olie boven komt drijven en roer dan de kerriepoeder er doorheen. Voeg dan de kip, suiker en vissaus toe en laat koken todat de kip gaar is.

Voor het serveren:
Leg eerst op een bord de mie en schenk daarover de saus met eventueel een gebakken ei daar overheen
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 42 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42275570