banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Kaow Soi Kai
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kaow Soi Kai

benodigheden
50 gr eiermie
200 ml kokosmelk
50 gr gesneden kip
30 gr. rode chilipasta (zie recept)
20 gr gember
10 gr. kerrie poeder
suiker naar smaak
vissaus (nam pla) naar smaak

garnering:
bosuitje
limoenpartjes
sla blaadjes

bereiding:
kook de mie en laat het 5 minuten afkoelen in koud water. Kook vervolgens de kokosmelk samen met de chilipasta totdat de olie boven komt drijven en roer dan de kerriepoeder er doorheen. Voeg dan de kip, suiker en vissaus toe en laat koken todat de kip gaar is.

Voor het serveren:
Leg eerst op een bord de mie en schenk daarover de saus met eventueel een gebakken ei daar overheen
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 111 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40316810