banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Rendang Jamur - rendang van paddenstoelen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Rendang Jamur
rendang van paddenstoelen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr oesterzwammen
400 gr champignons
500 ml santen cair (dunne kokosmelk)
150 ml santen asli (dikke kokosmelk)
2 cm laos
2 sereh/citroengras, witte deel
2 kunyit blad
2 asam kandis

Haluskan:
bumbu:
1/2 eetl zout
1 theel plamsuiker
9 rode lomboks
6 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 cm jahe
2 kemiri
1 theel ketumbar

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de oesterzwammen in reepjes en halveer de champignons. Rasp de laos. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de santen cair samen met de bumbu, de laos, de sereh, het kunyit blad en de asam kandis en breng aan de kook. Dan de paddenstoelen toevoegen en laat de saus goed indikken. Dan de saten alsi toevoegen en kook het geheel zachtjes verder totdat het vocht is verdampt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 160 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40586696