1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Rendang Jamur
rendang van paddenstoelen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr oesterzwammen
400 gr champignons
500 ml santen cair (dunne kokosmelk)
150 ml santen asli (dikke kokosmelk)
2 cm laos
2 sereh/citroengras, witte deel
2 kunyit blad
2 asam kandis

Haluskan:
bumbu:
1/2 eetl zout
1 theel plamsuiker
9 rode lomboks
6 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 cm jahe
2 kemiri
1 theel ketumbar

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de oesterzwammen in reepjes en halveer de champignons. Rasp de laos. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de santen cair samen met de bumbu, de laos, de sereh, het kunyit blad en de asam kandis en breng aan de kook. Dan de paddenstoelen toevoegen en laat de saus goed indikken. Dan de saten alsi toevoegen en kook het geheel zachtjes verder totdat het vocht is verdampt.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 164 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34648877