banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Malbi - stoofpotje van rundvlees uit Palembang
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Malbi
stoofpotje van rundvlees uit Palembang

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees (schenkel)
250 ml water
2 salam blaadjes
2 sereh stengels
3 eetl kecap manis
1 theel zout
500 ml kokosmelk
2 theel asam water (1 theel asam + 1 eetl water)
2 eet olie
 
Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
5 teentjes knoflook
2 cm jahe
2 cm laos
1/2 theel peper
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en voeg het vlees toe. Kook het vlees gaar en mals. Schep het vlees uit de pan en snijd het in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam en de sereh voor 4 minuten. Voeg het vlees toe en meng dit goed. Dan de kokosmelk, het zout en de kecap toevoegen en kook het geheel zachtjes totdat het vlees zacht is geworden en de saus is ingedikt. Schep dan het asemwater erdoor en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 80 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40558036