Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr garnalen
500 gr kouseband
200 ml kokosmelk
100 ml water
olie
Haluskan:
boemboe:
3 rode lomboks
4 kemirienoten
5 teentjes knoflook
2 theel trassi
3 cm laos
1 theel ketumbar
zout naar smaak
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de kouseband in kleine stukjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan het water toe en stoof de kouseband halfgaar. Voeg dan de kokosmelk en de garnalen toe en stoof het geheel gaar.
ingrediënten:
100 gr garnalen
500 gr kouseband
200 ml kokosmelk
100 ml water
olie
Haluskan:
boemboe:
3 rode lomboks
4 kemirienoten
5 teentjes knoflook
2 theel trassi
3 cm laos
1 theel ketumbar
zout naar smaak
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de kouseband in kleine stukjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan het water toe en stoof de kouseband halfgaar. Voeg dan de kokosmelk en de garnalen toe en stoof het geheel gaar.