Recente reacties

Ron 7 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Sayur riport

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayur riport
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1000 ml water
1 salam blad
1/2 witte kool
250 gr kouseband
peper naar smaak
1/2 theel nootmuskaat
zout naar smaak
olie

Haluskan:
boemboe:
3 sjalotten
2 teentje knoflook
1 theel trassi
2 theel ketumbar
2 theel jinten

Cara membuat:
Bereiding:
Kook de kip in het water met het zout en de salam gaar. Snijd vervolgen het vlees van de kip in sliertjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de kouseband in stukjes en de kool grof. Voeg de groenten aan de bouillon toe en kook deze gaar. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan het vlees met de peper en de nootmuskaat en bak deze nog voor 2 minuten. Dan de groenten toevoegen en 450 ml bouillon en laat dit nog zachtjes 5 minuten sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 261 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42109974