Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sayur riport

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayur riport
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1000 ml water
1 salam blad
1/2 witte kool
250 gr kouseband
peper naar smaak
1/2 theel nootmuskaat
zout naar smaak
olie

Haluskan:
boemboe:
3 sjalotten
2 teentje knoflook
1 theel trassi
2 theel ketumbar
2 theel jinten

Cara membuat:
Bereiding:
Kook de kip in het water met het zout en de salam gaar. Snijd vervolgen het vlees van de kip in sliertjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de kouseband in stukjes en de kool grof. Voeg de groenten aan de bouillon toe en kook deze gaar. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan het vlees met de peper en de nootmuskaat en bak deze nog voor 2 minuten. Dan de groenten toevoegen en 450 ml bouillon en laat dit nog zachtjes 5 minuten sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 228 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41064903