logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Pempek ada'an
Visdeeg met ei
Bahan-bahan:
ingrediënten:
225 gr visfilets makreel/forel (ikan belida/ikan gabus)
225 ml water
zout naar smaak
225 gr tapiocameel
1 groot ei
olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd eerst de vis zeer fijn en meng dit vervolgens met het water en het zout. Laat het mengsel 1 uurtje staan en meng dan het tapiocameel erdoor zodat een glad deeg gevormd wordt. Klop het ei op en kneed dit door het deeg. Vorm dan grote balletjes van het deeg. Verhit in een wok/wadjan de olie en frituur de ballen goudbruin

Add comment

Submit

who is online

We have 138 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44421765