Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Pelecing simbur - Geroosterde meerval met saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pelecing simbur
Geroosterde meerval met saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
800 gr gefileerde meerval
1 eetl zout
zout naar smaak
3 eetl. olie
1 limoen (sap)
750 ml water

Haluskan:
boemboe:
8 teentjes knoflook
4 rode lomboks
8 rawits
1 theel. trasi bakar

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf de vis in met het zout en laat dit 30 minuten intrekken. Rooster vervolgens de vis boven een houtkoolvuurtje in 15 minuten gaar. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan het water, het zout en het limoensap toe en laat dit 3 minuten koken. Giet vervolgens de saus over de vis en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 59 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41029932