Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Suhongdou

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Suhongdou


ingrediënten:
400 gr gekookte rode bonen of kidney beans
50 gr boerenkool
50 gr bloem
2 theel zout
olie

bereiding:
Hak de boerenkool fijn. Meng de bonen door de bloem en schep de bonen eruit. Verhit in een wok 5 eetl olie en bak de bonen voor 3 minuten en schep de bonen eruit. Voeg nog 1 eetlepel olie toe en bak hierin de kool voor 30 seconden. Voeg dan de bonen en het zout toe en meng het goed.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 156 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42091466