Recente Reacties

Szechuan roerbak van oesterzwammen

Ingrediënten:
400 gr oesterzwammen
1 1/2 eetl oestersaus
1 theel kecap manis
4 cm jahe
6 lente-uitjes
2 eetl olie
1/4 theel Szechuan peper

Bereiding:
Snijd de schoongemaakte oesterzwammen in reepjes en raps de jahe. Snijd de lente-ui in 3 cm lange stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de lente-ui (witte deel) en de jahe voor 3 minuten. Voeg dan de oesterzwammen, de kecap en de oestersaus toe en bak voor 2 minuten. Dan de peper en de lente-ui (groene deel) toevoegen en meng.

Plaats reactie

Verstuur

who is online

We hebben 149 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42587874