zoeken
Recente reacties

21 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Ayam Rujak - gekruide gestoofde kip in saus
- Ayam Bakar Rica - gekruide kip
- Jjajangmyun - mie met zwarte bonen saus
- Jukut Uni - nangka in een dikke kokossaus
- Sambal Nyuh - Sambal met kokos
- Soto Dengan
- Ayam Cabai Hijau - gebakken kip met groene sambal
- Sayur kerrie jawa
- Gay Hor Nueng - rode kip curry hapjes
- Bun Bo - vlees met pinda's
Szechuan roerbak van oesterzwammen


Szechuan roerbak van oesterzwammen
Ingrediënten:
400 gr oesterzwammen
1 1/2 eetl oestersaus
1 theel kecap manis
4 cm jahe
6 lente-uitjes
2 eetl olie
1/4 theel Szechuan peper
Bereiding:
Snijd de schoongemaakte oesterzwammen in reepjes en raps de jahe. Snijd de lente-ui in 3 cm lange stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de lente-ui (witte deel) en de jahe voor 3 minuten. Voeg dan de oesterzwammen, de kecap en de oestersaus toe en bak voor 2 minuten. Dan de peper en de lente-ui (groene deel) toevoegen en meng.
Ingrediënten:
400 gr oesterzwammen
1 1/2 eetl oestersaus
1 theel kecap manis
4 cm jahe
6 lente-uitjes
2 eetl olie
1/4 theel Szechuan peper
Bereiding:
Snijd de schoongemaakte oesterzwammen in reepjes en raps de jahe. Snijd de lente-ui in 3 cm lange stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de lente-ui (witte deel) en de jahe voor 3 minuten. Voeg dan de oesterzwammen, de kecap en de oestersaus toe en bak voor 2 minuten. Dan de peper en de lente-ui (groene deel) toevoegen en meng.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.