Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 11 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 1 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Szechuan roerbak van oesterzwammen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Szechuan roerbak van oesterzwammen

Ingrediënten:
400 gr oesterzwammen
1 1/2 eetl oestersaus
1 theel kecap manis
4 cm jahe
6 lente-uitjes
2 eetl olie
1/4 theel Szechuan peper

Bereiding:
Snijd de schoongemaakte oesterzwammen in reepjes en raps de jahe. Snijd de lente-ui in 3 cm lange stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de lente-ui (witte deel) en de jahe voor 3 minuten. Voeg dan de oesterzwammen, de kecap en de oestersaus toe en bak voor 2 minuten. Dan de peper en de lente-ui (groene deel) toevoegen en meng.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 202 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41420581