1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Szechuan roerbak van oesterzwammen

Ingrediënten:
400 gr oesterzwammen
1 1/2 eetl oestersaus
1 theel kecap manis
4 cm jahe
6 lente-uitjes
2 eetl olie
1/4 theel Szechuan peper

Bereiding:
Snijd de schoongemaakte oesterzwammen in reepjes en raps de jahe. Snijd de lente-ui in 3 cm lange stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de lente-ui (witte deel) en de jahe voor 3 minuten. Voeg dan de oesterzwammen, de kecap en de oestersaus toe en bak voor 2 minuten. Dan de peper en de lente-ui (groene deel) toevoegen en meng.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 23 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34812416