garnalen met saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr. gepelde grote garnalen
2 teentjes knoflook
3 rode lomboks
500 ml azijn
1 theel kunyit (kurkuma)
3 theel gember (jahe/djahé)
1 eetl olie
Cara Membuat:
bereiding:
Snijd de lomboks en de knoflijk fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de lomboks en knoflook. Voeg dan de azijn, de gember en de kunyit toe. Roer alles goed door en laat het geheel even aan de kook koken. Giet vervolgens het mengsel over de garnalen en serveer.
ingrediënten:
500 gr. gepelde grote garnalen
2 teentjes knoflook
3 rode lomboks
500 ml azijn
1 theel kunyit (kurkuma)
3 theel gember (jahe/djahé)
1 eetl olie
Cara Membuat:
bereiding:
Snijd de lomboks en de knoflijk fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de lomboks en knoflook. Voeg dan de azijn, de gember en de kunyit toe. Roer alles goed door en laat het geheel even aan de kook koken. Giet vervolgens het mengsel over de garnalen en serveer.